Impact van “C” op onze activiteiten


Net terug uit vakantie, en toch. De ziekte met de grote “C” blijft ons achtervolgen. De strengere maatregelen, vooral in onze provincie, nopen ons ertoe om de geplande activiteiten voor augustus (opnieuw) uit te stellen. Jullie natuurgidsen zitten niet stil, en scholen zich constant bij. Maar ondanks “C” hebben we nog altijd een mooi aanbod.

Corona-wandelingen

Zo hebben we nog steeds onze zogenaamde corona-wandelingen. Die vind je makkelijk via de link bovenaan je scherm: Activiteiten. Klik vandaar op wandelingen zonder gids en wat volgt is een lijst van al onze wandelingen die voldoende beschreven zijn om te doen zonder gids. Ga direct via deze link hier.

Biodiversiteit zoektocht

In opdracht van GroenPlus hebben we ook een mooie zoektocht georganiseerd in Bornem en omgeving. Alle details vind je hier.

Sigma fietstocht

Fiets je liever ? Geen probleem, we hebben ook een informatieve zoektocht in de aanbieding. Daarin ontdek je de hoe Sigma een aantal gebieden in Bornem zal veranderen. We vergelijken het ook met hoe het momenteel al is in de polders van Kruibeke. Alle details vind je hier.