Biodiversiteitszoektocht 7.5 km ~3 uur

Datum/Tijd
woensdag 01/07/2020 - maandag 31/08/2020
00:00

Andere info

Kalenderintegratie

 • webcal
 • iCal
 • 0


  Willen jullie deze zomer op een speelse manier kennis maken met de biodiversiteit in onze regio dan zijn jullie hier aan het juiste adres.  Stel je eens voor dat er in het Graafschap enkel maar reeën zouden leven en eiken zouden groeien en anders niets … Dat kan toch niet?

  Juist daarom hebben jullie gidsen voor deze zomer een zoektocht klaargemaakt met als thema biodiversiteit. De zoektocht vertrekt aan het station van Bornem en duurt ongeveer 3 uur.  We verkennen het Graafschap en de Kouter tijdens een tocht van 7.5 km.
  Aan de hand van een aantal vragen laten we jullie kennis maken met de biodiversiteit in onze streek. De zoektocht kan je alleen doen of met familie of vrienden tussen 1 juli en 31 augustus.

  Hou wel rekening met de corona-maatregelen die nog steeds van kracht zijn !

  De brochure met route, vragen en antwoordblad kan je downloaden en/of afdrukken via onderstaande link.

  Alle antwoorden moeten online ingevuld worden om kans te maken op een prijs. Die link kan je ook gebruiken als gids tijdens de wandeling (met smartphone of tablet).

  Vergeet je antwoorden niet door te geven voor begin september. Voor de drie beste resultaten wordt een prijs voorzien. De winnaars worden bekend gemaakt op onze site rond 15 oktober.

  Heel veel wandel- en natuurplezier!