Zomerplanning


De zomer is gestart, en dus hebben we besloten om wat minder achter onze computer te zitten en wat meer buiten te komen.

Dat wil zeggen dat de frequentie van de nieuwsbrieven wat zal verminderen. Je mag de volgende update verwachten begin augustus.

Dat wil niet zeggen dat we geen activiteiten gepland hebben. Onze kalender bevat reeds een aantal zomerwandelingen en zal regelmatig aangepast worden met nieuwe wandelingen, meer details en andere activiteiten.

Als natuurgidsen informeren we je graag over alle wandelingen, fietstochten en eventueel andere activiteiten in de natuur in Klein-Brabant, onafhankelijk van wie ze organiseert. Dus zowel onze wandelingen, natuurpunt wandelingen of trage wegen wandelingen hopen we te documenteren op onze site.

Ben je op de hoogte van een natuuractiviteit die niet op de site staat ? Informeer ons dan via een mail naar info@natuurgidsen-klein-brabant.com

Blijf op de hoogte

Er zijn een aantal manieren om op de hoogte te blijven:

  • Kom regelmatig naar onze website om de activiteiten kalender in het oog te houden
  • Abonneer je op onze nieuwsbrief waar we de activiteiten zullen toelichten
  • Voeg een kalender toe aan je eigen agenda (outlook, google, …) Daarmee zie je makkelijk in je eigen vertrouwde tool wat er allemaal te gebeuren staat. Gebruik de URL: https://natuurgidsen-klein-brabant.com/events.ics om de agenda te koppelen

Wil je niet alle activiteiten in een kalender maar enkel deze die je interesseren, dan kan je op de kalender integratie knoppen klikken voor de specifieke activiteit. Ga naar onze activiteiten pagina en je merkt het onmiddellijk.

Noteer dat we proberen alle natuurwandelingen in Klein-Brabant te documenteren in onze lijsten. Dit onafhankelijk van wie de wandeling begeleidt: natuurgidsen of natuurpunt Klein-Brabant, natuurpunt Rupel, etc …

Aanvragen wandeling of andere activiteit

Naast de door ons georganiseerde wandelingen, kan je ook zelf een wandeling of andere activiteit aanvragen. Dat doe je door het aanvraagformulier in te vullen.

Heb je een groep op bezoek? Wil je met je personeel de buurt eens verkennen? Is je familie benieuwd naar de natuur in Klein-Brabant? Aarzel niet ons te contacteren !