Gluren bij de buren: De Linie


De natuur stopt niet aan de grenzen. We werken dus stap voor stap aan de relaties met onze buren. Rudi heeft een sterke band met Vzw Durme en werkte daar een eerste top wandeling uit. Hij documenteerde dat in een mooie, duidelijke brochure. Wil je toch liever wandelen met gids, aarzel dan niet om ons te contacteren: info@natuurgidsen-klein-brabant.com

De Linie een stille parel
De Linie een stille parel

Onder het motto “kom eens kijken bij de buren” ga je met Rudi op stap, langs de mooiste natuurgebieden in het Waasland.

Een reeks van wandelingen, waarvan dit de eerste is, “ De Linie een stille parel ”

We bezoeken natuurgebieden die worden beheerd door vzw Durme in Lokeren.
Rudi is sinds 2020 natuurgids bij zowel vzw Durme als natuurgidsen klein-Brabant, waar hij trouwens zijn opleiding heeft gevolgd, en zo kwam hij op het idee dat het wel eens leuk zou zijn voor de inwoners van de streek hier om hen te laten kennismaken met de natuurgebieden aan de andere kant van de Schelde.
De wandelingen zijn voorzien van een wandelplan met de nodige stops waar jullie informatie krijgen wat er in de buurt van die stopplaats te zien is. Er zijn ook foto’s van planten of dieren voor het geval je ze op het moment van de wandeling niet te zien krijgt.
Het is dus een volledig uitgewerkte wandeling, met deze beschrijving als gids, die jullie nu tijdens corona tijden volledig zelfstandig kunnen doen.
Geniet ervan !!!