Gluren bij de buren: Daknam: Waar rivieren elkander ontmoeten


De natuur stopt niet aan de grenzen. We werken dus stap voor stap aan de relaties met onze buren. Rudi heeft een sterke band met Vzw Durme en werkte daar een tweede topwandeling uit. Hij documenteerde dat opnieuw in een mooie, duidelijke brochure. Wil je toch liever wandelen met gids, aarzel dan niet om ons te contacteren: info@natuurgidsen-klein-brabant.com

Waar rivieren elkander ontmoeten – Daknam (3km of 4,8km)

Onder het motto “kom eens gluren bij de buren” ga je met Rudi op stap, langs de mooiste natuurgebieden in het Waasland. Een reeks van wandelingen, waarvan dit de tweede is, “ Waar rivieren elkander ontmoeten”

We bezoeken natuurgebieden die worden beheerd door vzw Durme in Lokeren.

Rudi is sinds 2020 natuurgids bij zowel vzw Durme als natuurgidsen klein-Brabant, waar hij trouwens zijn opleiding heeft gevolgd, en zo kwam hij op het idee dat het wel eens leuk zou zijn voor de inwoners van de streek hier te laten kennismaken met de natuurgebieden aan de andere kant van de Schelde.

De wandelingen zijn voorzien van een wandelplan met de nodige stopplaatsen waar jullie informatie krijgen wat er in de buurt van die stopplaats te zien is en er zijn ook foto’s van planten of dieren voor het geval je ze op het moment van de wandeling niet te zien krijgt.
Het is dus een volledig uitgewerkte wandeling, met deze beschrijving als gids, die jullie nu tijdens corona tijden volledig zelfstandig kunnen doen.