Corona Update: Terug uit de startblokken


Zoals uit de verschillende persberichten blijkt, mogen we onze activiteiten terug opnemen. Na overleg met onze groep en met de officiële instanties houden we de volgende regels aan:

  • Maximum 10 mensen per gids
    • daarom vragen we je vooraf in te schrijven voor een activiteit !
    • afstand tussen mensen blijft 1,5m
  • Gids én deelnemers dragen een mondkapje !

Natuurlijk kunnen jullie altijd onze niet gegidste activiteiten op gelijk welk moment zelf doen.

Maar vanaf nu starten we ook terug gegidste wandelingen op. Onze kalender zal regelmatig aangepast worden met nieuwe wandelingen en andere activiteiten.

Blijf op de hoogte

Er zijn een aantal manieren om op de hoogte te blijven:

  • Kom regelmatig naar onze website om de activiteiten kalender in het oog te houden
  • Abonneer je op onze nieuwsbrief waar we de activiteiten zullen toelichten
  • Voeg een kalender toe aan je eigen agenda (outlook, google, …) Daarmee zie je makkelijk in je eigen vertrouwde tool wat er allemaal te gebeuren staat. Gebruik de URL: https://natuurgidsen-klein-brabant.com/events.ics om de agenda te koppelen

Wil je niet alle activiteiten in een kalender maar enkel deze die je interesseren, dan kan je op de kalender integratie knoppen klikken voor de specifieke activiteit. Ga naar onze activiteiten pagina en je merkt het onmiddellijk.

Noteer dat we proberen alle natuurwandelingen in Klein-Brabant te documenteren in onze lijsten. Dit onafhankelijk van wie de wandeling begeleidt: natuurgidsen of natuurpunt Klein-Brabant, natuurpunt Rupel, etc …

Aanvragen wandeling of andere activiteit

Naast de door ons georganiseerde wandelingen, kan je ook zelf een wandeling of andere activiteit aanvragen. Dat doe je door het aanvraagformulier in te vullen.

Heb je een groep op bezoek? Wil je met je personeel de buurt eens verkennen? Is je familie benieuwd naar de natuur in Klein-Brabant? Aarzel niet ons te contacteren !