Bijenwandeling voor kinderen – Hof van Coolhem


Hey daar, jonge ontdekkingsreizigers! 🐝 Ben je klaar om een avontuur te beleven dat zoemt van opwinding en kennis? Schrijf je dan in voor onze bijenwandeling in het betoverende Hof van Coolhem! Hier ontdek je alles wat je wilt weten over onze harde werkende vrienden, de bijen.

Wist je dat bijen superhelden zijn in de natuur? Ze helpen bloemen te bestuiven en zorgen ervoor dat planten kunnen groeien en ons voedsel produceren. Tijdens onze wandeling leer je hoe bijen leven, hoe ze hun nesten bouwen en kom je coole weetjes te weten die je vrienden versteld zullen doen staan!

Maar dat is nog niet alles! Je krijgt ook de kans om te zien hoe belangrijk bijen zijn voor ons milieu en hoe we hen kunnen helpen beschermen. Samen kunnen we een verschil maken en ervoor zorgen dat bijen altijd een veilige en gezonde plek hebben om te leven.

Dus, pak je avonturenhoed en doe mee aan onze bijenwandeling! Het wordt een geweldige reis vol ontdekkingen en plezier. Schrijf je snel in en word een echte bijenexpert! 🌼🐝

Organisatie: Gemeente Puurs-Sint-Amands i.s.m. Natuurgidsen Klein-Brabant

De wandeling is gratis

Inschrijven via deze link: https://natuurgidsen-klein-brabant.com/events/bijenwandeling-voor-kinderen-hof-van-coolhem/

Gidsen : Tom en Vonny

www.uitinpuurssintamands.be